INFORMATION

All produktion sker hos oss här på Piccolotvätten. Vi fläckbehandlar, tvättar, pressar, stryker, ångar, allt som krävs för situationen inom dessa fyra väggar. Din tvätt stannar hos oss. Eftersom vi har vår miljöanpassade kemtvättsmaskin så har vi möjlighet att ta emot expresstvätt, vilket innebär att om du lämnar din tvätt före klockan 12, kan få den redan vid 15-16 samma dag.

Kemtvätt
Piccolo har idag utvecklats till att kunna ombesörja alla dina tvättbehov. Vi tar hand om allt från vardagskläder till finare och högtidliga kläder. Vår verksamhet idag består till stor del av hotelltvätt och vi har kemtvätt på plats och kan då även erbjuda expresstvätt.

Skjorttvätt
Vid starten tvättades främst skjortor och skjorttvätt är något som vi är kända för även nu. Våra många stamkunder uppskattar att vi är ett av de att få tvätterier i Sverige där man fortfarande kan få sina skjortor stärkta, och om man så önskar, vikta och packade i paket.

Mattor & Gardiner
Vi tar emot och tvättar alla typer av mattor och gardiner.

Vittvätt
Vi tvättar och pressar dukar & servetter samt sänglinnen och hushållstvätt.

Högtidskläder
Aftonklänningar, brudklänningar, frack och smokingskjortor. 

Företagstvätt
Har ditt företag tvättbehov? Fråga då oss för vi har säkerligen en lösning. Hämtning och lämning enligt överenskommelse.

Hotelltvätt
I dagsläget tvättar vi för flera stora hotell i Stockholm vilket vi har gjort sedan flera år tillbaka. Vi har därmed stor erfarenhet av hur det fungerar och vet vad vi håller på med.

 

Piccolotvätten Karlaplan 6, 114 60 Stockholm | 08 - 662 87 88 | info@piccolotvatten.se | Design & Layout 2011 Lisa-Marie Foto & Design